Helec's Kennel

Blogginlägg

Nya planer :-D

Ja, jag har ju fått söka ny hane till Honey eftersom Ludde blev avelsspärrad. Har ju tagit de med lite ro ändå, men vet ju att hon ska till att börja löpa ganska snart, så tiden har liksom tryckt på.

Har kollat på cavaliersällskapets hemsida på möjliga hanar men nä, inte fastnat för någon. Jag är ju inte så insatt än (frågan är väl om jag någonsin kommer bli de heller, för jag är ju sååååå dålig på att komma ihåg namn), så jag kan inte alla stamtavlor o möjliga hanar som finns. Så jag får vackert leta och sitta med provparning på SKK's sida.

Idag föll de sig att jag letade efter annat bland kennlar och då föll jag över en sida som hade en hane tillgänglig. Han såg helt klart bra ut, så jag gjorde en provparning för att jag var nyfiken. Och YES!!!!!! inavelsgraden va 0.2% de är ju INGENTING

Så jag kollar vidare på stamtavla o leden bakåt. Kollade vilka avkommor han hade. Men även hans syskon. Han är 7 år gammal och har INGA avkommor OCH jättebra hjärtstatus. De jag kan se på de bilder som finns så är jag jättenöjd med hur han ser ut. Så nu ska jag på en liten resa igen för att se honom i verkligheten. När jag pratade med ägaren så sa hon att han är en mycket aktiv hund, ingen soffhund precis, utan han behöver tänka och jobba. De va som att hon beskrev vår Ludde, för som de står om honom här på hemsidan, så händer de alltid något när Ludde är med. De är ju de jag gillar.

Så skulle ni vilja hålla tummarna för mig igen att detta kommer gå vägen och lyckas, så är jag jättegladPlanering


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star