Helec's Kennel

Blogginlägg

Agilityträning

Ja att arrangera en agilityträning med så lite förkunskaper som jag har tillhör väl inte vanligheterna. Men jag får nog säga ändå att de blev lyckat. Lokalen vet jag ju är toppen och instruktören som jag bokade och som jag aldrig träffat förut var absolut inte sämre hon. Upplägget passade oss alla helt klart perfekt.

Själv har jag ju varit nyfiken och intresserad av agility men har ju inte klarat av de pga den yrsel som jag haft i många år. Men sedan jag börjat gå hos den kiropraktor som jag gör nu, så har han verkligen gjort allt för att få bukt med min yrsel. Och jag får säga att han har nog lyckats, till iaf 95% blir jag yr på samma vis som alla andra, men ibland kommer de "attacker" som gör att jag snurrar till o får korrigera balansen, men låååååångt ifrån som de var innan.

Jag vet ju att man ska både springa och snurra när man håller på med agility så därför har jag fått nöja mig med att stå bredvid och bara titta. Men nu vet då rackans om jag inte ska börja med de iaf, dels för min mycket förbättrade yrsel, men även för hur Ronja var igår. Alltså en sicken hund

Hon gick på balansgången som ifall hon inte gjort annat, hon hoppade över hinder som ifall hon inte gjort annat, hon sprang genom tunneln som ifall hon inte gjort annat, hon uppförde sig som ifall hon inte gjort annat på vippbrädan också. En deltagare från igår som både tränar och tävlar i agility var mycket imponerad av henne. De är helt klart ett ämne.

De va lite roligt när jag kommer hem och L-E frågade hur de gick. Tja, sa jag, de kommer bli dyrt??? Ja, jag får nog anmäla Ronja till en agilitykurs, för hon är som klippt och skuren för det

Här lite blandade bilder från gårdagen.Agilityträning Hyssna-1

Agilityträning Hyssna-2

Agilityträning Hyssna-3

Agilityträning Hyssna-4

Agilityträning Hyssna-5

Agilityträning Hyssna-6

Agilityträning Hyssna-7

Agilityträning Hyssna-8

Agilityträning Hyssna-9

Agilityträning Hyssna-10

Agilityträning Hyssna-11

Agilityträning Hyssna-12

 

 


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star