Helec's Kennel

Blogginlägg

Oväntat besök :-(

De lät väl trevligt, men de kan jag tala om att de va de inte alls o inte bjöd jag på kaffe heller. När jag kommer hem idag så ser jag att L-E satt upp ett kompostgaller för ingången till silkeshönsen. Tyckte de va lite konstigt, men men, de fanns säkert någon orsak för de. Först tänkte jag att någon dvärgkochin lyckats ta sig ut o att dem slogs. Så kommer jag upp till altanen o där såg de ut att han haft besök, stolarna stod inte som dem brukade.

Väl inne så sätter jag mig med datorn för att slappna av o frågar samtidigt: "Har du haft besök eller?" Jaha, svarade han. Okej av vem???
Av räven
NEEEEJ, hur gick de då? Tja för en av dem gick de inte så bra.

Jag bara rusar ut för att kolla till mina fjäderfän. Och mycket riktigt saknades de en, men vid närmare titt så var de några till som inte syntes till.
Två gråa stora silkestuppar, en röd stor silkeshöna + samtliga svarta dvärgsilkeshönor

Direkt ringde jag Pia för att meddela de tragiska. O hon tyckte sååååå synd om mig och mina höns. Men så medans vi pratar så kommer de en höna vankande framåt, så den röda stora silkeshönan kom tillbaka iaf. Nu hoppas jag bara på att fler ligger och trycker och kommer komma fram senare. För jag ser bara ett "slag" där den ljusa gråa tuppen blev tagen.Oväntat besök

Mitt uttryck var inte långt ifrån detta


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star