Helec's Kennel

Blogginlägg

Promenadsällskap :-D

Vi har ju ganska roligt åt många av våra djur här på gården. O roligast just nu är ankorna. När vi öppnar dörren så hör man kvack, kvack, kvack från dem. Typ att dem ska säga att här är vi, har ni mat till oss

Men nu när de är så härligt väder så står dörren nästan öppen hela dagen. Så när jag går ut på altanen o pratar så ger dem sig till känna då också. De vet att de händer ganska ofta att jag har något gott till dem. Igår fick dem både morotsskal och makaroner.

De roligaste var ändå idag. När vi tar våran lilla sväng med hundarna efter dem fått mat och är nästan hemma igen, så möts vi av ankorna PÅ VÄGEN!!!
Vi bara skrattade åt dem först, vi gick förbi dem och fortsatte gå hemåt. Jag trodde ju helt klart att dem skulle vända o när dem såg åt vilket håll vi gick åt. Men så vänder L-E, för dem började äta när de va en lång bit bort längs vägen.

De är ju absolut inte bra, för går dem dit igen så är de ju lätt att de blir överkörda när de kommer bilar. Så L-E går efter dem o vallar in dem till tomten igen.
Jag vill ju absolut inte att de ska hända något med dem, varken de ena eller andra. Inte nog med att dem gör nytta här hemma, så har dem blivit väldigt personliga.

Dem svarar mig när jag pratar med dem, dem går efter mig när jag håller på på gården och dem är kompisar med våra hundar o katter.

Och från o med idag även promenadkompisar när vi är ute med hundarna hahahaAnkor i sällskap


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star