Helec's Kennel

Blogginlägg

Tyck synd om mig matte!!!

Sedan igår så har Ludde uppfört sig konstigt. Han tycks ha ont när han ska upp o nerför trappan eller när han ska hoppa upp i soffan eller hoppa upp till mig. Jag har kollat honom, så de inte är någon gren eller annat som fastnat i pälsen, så den drar i huden så det gör ont. Men nä, något sådant var de inte.

Men då misstänkte jag en sträckning. Så då kollar jag honom mycket noga när han rör sig. Kollar steglängd o eventuell hälta. Men ingenting. Men så tycker jag så synd om honom för något fel är de ju. Så jag bär honom både upp o nerför trappan, inget han säger nej till

Nu på morgonen så undrar jag ifall de är något med honom eller ej. För när L-E gick upp, jag sov fortfarande, då var det inga problem för honom med trappan. Han var ute och gick i dem trapporna utan problem.

Väl inne igen vill han hoppa upp till mig, men då gjorde de sååååå ont så han pep till. Självklart vaknar jag till av de o hjälper honom upp. Han ligger hos mig en stund, tills han blir för varm för att ligga kvar. Då går han ifrån mig med lite skakiga ben.

Han ligger på golver i tv-rummet, tv:en står på. Någon knackar på tv:en, då rusar han ner i ilfart. Gapar o skäller, springer och hoppar. L-E släpper även ut hela gänget o gapandet o springandet fortsätter. När L-E ska gå upp släpper han in dem o då rusar Ludde uppför trappan utan problem.

Men så får han syn på mig (då är jag i tv-rummet) och oj vad jobbigt de var att hoppa upp i soffan.
Matte, matte, ser du hur ont jag har. Du får hjälpa mig

Så kom inte och säg att hundar inte kan linda en runt dess tassTyck synd om mig

Som ni ser är inte detta Ludde, men blicken säger samma som han säger till mig


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star