Helec's Kennel

Blogginlägg

Kan inte vara slumpen.

Jag skrev ju för ett tag sedan att jag inte vill ha telefonen med mig när jag är ute med hundarna. Eller iaf inte så jag hör den.

Men igår när jag står vid grinden för att gå ut i skogen, så slår de mig helt plötsligt, telefonen!!!
Även om jag inte planerade att gå utanför stigarna så tänkte jag att OM jag skulle falla eller hända mig något, då är de bra att ha med telefon.

Jag kommer ca halva rundan, så ringer telefon. De va väl typiskt. Men när jag ser vem de är så kan jag inte svara tillräckligt snabbt. De va Maire och hon var helt upprörd. Pappa har blivit dålig igen och hon har ringt efter ambulans.

Då förbannade jag mig själv att jag var ute med hundarna. Men farten ökade helt klart o väl hemma åkte hundarna in i bilen o jag iväg till pappa. Och visst va han dålig. Han kunde inte stå på sina egna ben, han skakade i hela kroppen och hade kastat upp. Han yrade en massa också om saker som aldrig hänt.

De blev transport till Varberg o efter några timmar blev han inlagd fast i Halmstad. Så nu sitter jag här o är orolig för hur de går för honom. Kan nästan höra sekundvisaren slå trots att klockan är digital

En sak är säker iaf, att jag kommer alltid ha med mig telefon när jag går med hundarna, med ljudet på. Jag kan ju välja vilka samtal jag svarar påtelefon


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star