Helec's Kennel

Blogginlägg

Nya hundar :-D

Nä, här är inget rekord på dräktigheten hos varken Bea eller Honey

Däremot har vi pratat om att kanske ha EN hund som är tricolor. Vi bollar fortfarande fram o tillbaka om de ska vara en hane eller tik. De är ingen brådska med de heller. Utan vi märker när "vår" tricolor kommer.

De var ju som när jag letade efter "rätt" katt, de tog väl säkert fyra-fem år. Jag tog de med ro och de va inget frenetiskt letande, utan när jag såg något intressant så kollade jag upp de och till slut hittade jag "min" katt förr-förra året. De är ju många saker som ska passa när man skaffar ett djur till. Jag vill inte att de ska vara si eller så och de ska vara si och så. Men, förstås, när man väl står där och hittat "sitt" djur, så är den varken si eller så som man sa från början. Utan man faller pladask för de där knytet med stora ögon och blöt nos o man har inget annat för ögonen. Ens hjärta smälter och man har med sig de där djuret som inte har de där man ville ha si och så och den har de där si eller så som man INTE ville ha.
Ja, är de någon som känner igen de

Men när hundarna kom in idag, så trodde jag att jag redan fått min tricolor. För de svarta va mer vita än black and tan. Här kommer ner stoooooora vita flingor. De lägger sig dessutom. L-E är i Jönköping idag, så jag trodde ju helt klart att de snöade där också, men nä, där regnade de nästan inte

Nu varade inte effekten så länge med mina "tricolorer" utan nu är de tillbaka till hur de ska varaTricolor


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star