Helec's Kennel

Blogginlägg

Statusläge för Bea

Ja, nu blir de ännu ett inlägg om Bea. Men de hade ju varit konstigt annars kanske

Som jag skrev i förra inlägget så såg jag ju till att kolla om hon har någon infektion eller ej. Jag satte ju mitt hopp till att hon faktiskt skulle ha någon infektion som förklarar varför hon går tom. Men när jag ringer veterinären o får beskedet så säger hon så glatt att de va negativt

Ja, sa jag de va väldigt negativt, för då beror orsaken på något annat. De är väl märkligt de här också med provsvar. När de inte visar något, då kallas de för negativt, medans när de visar något så är de positivt. Men för de mesta är de ju negativt att hitta något medans de borde vara positivt att de inte hitta något. Men de är väl något snille som kom på att de ska vara just så.

Men tänk när vi får ett besked att provet var positivt, då reagerar vi ju oftast med, Nej, vad synd. Synd att de är positivt?? Sedan jublar vi när de är negativt. Ja, snacka om omvända världen.

Som sagt för de mesta reagerar vi så, men inte jag i detta fallet. Jag kommer ändå para henne vid detta löpet, typ tredje gången gillt för henne. De blir ju mitt sjätte försök att para o få valpar. Nu ska jag inte bortse från Linus, men om jag ÄNDÅ gör de, så har jag ju inte haft valpar sedan Honey hade sin kull. Och de är ju över två år sedan nu, suck.

Jag vågar nog gå ut med att jag har fler planer för Bea också. Än vill jag inte säga vad, för de är inte klart än. Men jag ser de bara positivt vad som kan hända för henne.

Så ni kan vänta er fler uppföljningar angående Bea vad de liderVänersborg 6/6 2015


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star