Helec's Kennel

Blogginlägg

Vardagen tillbaka!

Hur många har inte tyckt de varit svårt att hålla reda på vilken dag de varit de senaste.

Jag är en av dem. De har varit vanlig helg, jul, vanlig helg, nyår, vanlig helg, trettonhelg o vanlig helg igen. Där emellan har de varit några vanliga vardagar också. Ibland en klämdag eller en vanlig lördag
Tro fasen på att man blir snurrig. Och som jag skrev igår, så för oss utställningsintresserade har de dessutom varit My Dog!!!

Men denna veckan börjar ändå den vanliga vardagen. Nu är de ett tag kvar tills nästa röda vardag. Jag brukar ju säga att inget ont utan att de har något gott med sig. O vad jag hörde på nyheterna för ett tag sedan så är tydligen detta året ett år som de arbetande har flest arbetsdagar på länge pga att röda dagar infaller på helger.

Tja, vad är de för gott med de. Jo, de blir inte så snurrigt i huvudet. Typ om en röd dag är på en onsdag, då känns de ju som att de är måndag på torsdagen igen. O vem vill ha två måndagar på en vecka. För i de fallet känns de ju inte som en fredag på tisdagen.

Nu ska man bara komma in i de vardagliga rutinerna. För min del vara ensam hemma på vardagarna. De borde jag ju vara van vid efter alla år jag gått hemma. Men de är inte roligare bara för att man är van vid de. Och nu när de börjar krypa i kroppen på mig o jag känner mig lite bättre, så sätter rastlösheten in. Om de fortsätter i den riktning som jag påbörjat (vilket jag tror att de kommer göra) så kanske jag till o med kan börja jobba lite smått

De va ju ett tag sedan senast, iaf om man bortser från firman jag hade i några år. De är inget jag ångrar, absolut inte. För där fick jag just de jag saknade, vara social med folk. Ni som träffat mig, vilket är ganska många, vet ju att jag har ganska lätt för att prata. Under tiden jag hade firman så lärde jag självklart känna en hel del människor. Många av er har jag fortfarande kontakt med o pratar med när vi möts. Så hade jag inte haft firman, då hade jag inte lärt känna er. De hade varit en stor förlust för mig.

Jag lärde mig en mycket viktig sak när jag hade min firma. För de är ju faktiskt så att för varje misslyckande så lär man sig något från de. Med den kunskap jag har idag av hur jag fungerar o inte fungerar, så vet jag att min kropp ska vara bättre en längre tid än vad den var när jag startade firman. Hade jag väntat kanske ett-två år med firman o blivit än bättre än jag var när jag startade den. Då kanske jag klarat av att driva den längre än jag gjorde. Då hade jag inte blivit värre när jag la ner den än när jag startade den.

Men hade jag inte gått hemma, då hade jag inte haft så mycket djur som jag har. De är ju något som kan sätta käppar i hjulet om jag ska börja jobba igen. Men den dagen, den sorgen. Jag tror helt klart att jag kommer komma på en lösning tills de är så dags

Nä, nu ska jag ta tag i vardagen igen o ta hand om mina djur. Både hundar o fjäderfä behöver tillsyn.vardagen


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star