Helec's Kennel

Blogginlägg

Dagen före resa!

Att jag är iväg på helger, näst intill kör landet runt för att ställa hund tillhör ju vanligheterna. Men imorgon ska vi dra iväg till Böda sand på semester. Och de är en himla skillnad på att packa inför nästan två veckor lång semester eller för bara två dagar.

Ta bara de här med kläder. För en helg behöver jag bara två uppsättningar och något i reserv och sedan någon tröja att mysa i på kvällen. Men nu har jag ingen aning om vad de ska bli för väder om en vecka. Så de blir både för varmt o mindre varmt klimat. Och av erfarenhet så vet jag ju att jag har en väldigt bra förmåga att skita ner kläderna på ganska kort tid. Så då behöver jag ju ha extra kläder av båda förutsättningarna. Dessutom ska ju just DEN överdelen passa ett par byxor och har jag dem byxorna, då vill jag ha den överdelen också..........

Men de ska ju med mer än kläder. De blir ju nästan ett helt hushåll som behövs. Men när man har allt hemma, då är de mycket att tänka på när de ska packas. I vårt fall, så är de ju så naturligt att vi har en viss krydda till maten. Men komma ihåg att packa med den gäller att tänka på. Och de är ju bara en liten del av allt som ska med.

Så jag tänker o tänker o tänker. Jag har en påse i köket som jag stoppar saker i som ska med. Så går jag ut med de när den är full. Men när jag sätter mig igen, då kommer jag på andra saker som behöver med. Då blir de en ny påse, som blir full o jag går ut med den. Så håller de på ett tag. Sedan finns de dem saker som jag kommer på när jag är i vagnen, men som faller ur minnet senare, då stör jag mig på att glömt vad de är, för de måste ju varit något som jag ville/behövde ha med.

Jag tror att alla jag pratat med om hur jag "fungerar" när jag åker iväg. Och då brukar jag säga att de måste vara något jag glömmer varje gång, annars är de något som är fel. Oftast, eller till o med varje gång, har de löst sig. Ofta får plånboken lida, eller så får jag hitta på något, eller låna av någon. Jag brukar liksom alltid fixa och tänka ut en lösning.

De är ganska roligt den första sträckan när jag kör iväg. Då sitter jag där o tänker på vad jag har glömt. När jag kommer på de så ringer jag oftast till L-E. Och när de är första samtalet efter jag åkt, så brukar han svara: Vad har du glömt denna gången hahaha.

De gånger jag haft allt med mig, dem är lätträknade. Så vad jag glömt till denna resan återstår att se. Men vad de än är, så kommer jag lösa de på ett eller annat sätt. Jag har ju plånboken med mig

Husvagn


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star