Helec's Kennel

Blogginlägg

För säkerhets skull.

Jag tror inte det är någon som kan ha missat att jag ska para Candy när hon löper nästa gång. Jag har ju hela tiden trott att hon kommer löpa i november, men så blev det inte. Så för varje dag efter november var slut som gick, så blev jag mer och mer nervös när hon inte började. Jag började analysera henne och tyckte mig se skillnad på hur hon var.

Så i veckan kunde jag inte hålla mig längre. Jag ville kontrollera om det var något fel på henne och hennes livmoder. Jag vet inte hur vanligt det är. Men för mig spelar det ingen roll. Jag ville kontrollera henne.

Eftersom jag aldrig gjort detta så var jag osäker på om hon skulle få lugnande eller om det gick att undersöka henne ändå. Kan meddela att hon gav nog sig själv en dos lugnande. För hon låg där, på rygg, och somnade 

Det är ju hennes favoritställning, ligga på rygg och bli "klappad" på magen. För jag kan väl knappast kalla att göra ultraljud för "klappad" på magen. Hon sa att hon kunde trycka ganska bra på magen utan att Candy brydde sig. Så hon passade på att kolla extra noga när det ändå gavs tillfälle till det. 

Hon fann inget oroande, mer än att hennes livmoder får inte bli större utan att hon börjar komma i löp. Så om hon inte börjar löpa inom 1 till 2 månader, då behöver jag komma tillbaka, så får hon kolla henne igen. Men det finns ingen orsak för oro som det ser ut idag. 

Och med det med mig hem, så känner jag mig väldigt nöjd. Både att jag åkte iväg med henne och att det finns något att jämföra med om det behövs om 1 till 2 månader 

ultraljud


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star