Helec's Kennel

Blogginlägg

Förbjuden handling!!!

Det finns ju många saker man inte ska göra om man är skrockfull. Jag kan väl inte påstå att jag är vidare skrockfull. Jag kan lägga nycklar på bordet, men jag går inte under en stege. Jo, jag spottar faktiskt tre gånger om en svart katt korsar min väg. Jo, jag säger till L-E att vara försiktig, fredagen den 13. Och med skämt i rösten säger jag att man får 7 års olycka om man krossar en spegel. Men annars har jag dålig koll på vad som bringar tur eller otur. 

När jag väntade Markus så gjorde jag saker innan han var född. Jag stickade kläder (i neutrala färger), jag köpte barnvagn och planerade andra saker. Mamma sa att det betydde otur om man gör sådant innan barnet är fött. Med facit i hand så kanske jag skulle lyssnat på mamma (den gången också), för det har ju hänt en hel del för mig som har med honom att göra. Flera saker vill jag bara glömma. Men det blev akut redan när han föddes. Det är en annan historia, tar upp det här mer för vad jag suttit och gjort nu på morgonen. 

För jag längtar ju så till Candy ska paras och att det förhoppningsvis tar sig och att hon levererar en fin black and tan-tik till mig. Jag har ju redan satt temat på kullen, vad de ska heta i stamtavlan. Namnen i sig har jag ju inte tagit fram än, för det beror ju på vad det blir för kön.

Utöver att jag bestämt tema för kullen och har ett smeknamn på den, så har jag bestämt vad vår hund ska kallas för. Tja, föga förvånande så kommer hon heta Angel. Temat är ju änglanamn efter som jag kallar kullen för Match in heaven. 

Och som ni kan se på de hundar jag har idag så på deras sidor så har jag ju bild på hundarna som ingår i deras stamtavlor 3 led bakåt. De hundar jag fått tag på iaf. Det är några luckor i stamtavlorna, men det är bara några fåtal som fattas. 

Det förbjudna jag nu gjort kanske ni fattar. För jag har redan skapat en sida för Angel. Lagt in en mall för hennes stamtavla med bilder. Jag har inte lagt upp den så ni kan se än, utan den finns bara på min admin-sida. Men just att jag gjort det såhär långt före. Jag har sedan en lång tid tillbaka bestämt temat, jag har sedan en lång tid tillbaka bestämt namnet på henne, jag har sedan en lång tid tillbaka gjort en sida för henne. Nu fattas liksom bara hunden. Men det tar en lång tid till innan jag vet om det blir någon.

svart katt


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star