Helec's Kennel

Blogginlägg

Flocken samlad.

Då menar jag hela min flock. För just nu har jag även Star hemma. Behöver ju träna henne inför My Dog. Jag har fått väldig bra hjälp på träningar jag åkt till. Jag håller ju själv i träningar. Men med Star har jag behövt mer hjälp än vad jag själv klarar lösa. Men efter bara två tillfällen har jag fått nycklar som låst upp mina svårigheter med henne 

Jag behöver fortfarande träna henne, men jag är helt klart på väg åt rätt håll än på det vis som jag själv tränat. Skulle jag fortsatt på mitt sätt, då hade det tagit långt mycket längre innan jag kommit såhär långt som jag gjort nu. Så jag är evigt tacksam för de träningar jag åkt till.

Men så var ju Money iväg också till kompisen. Tråkigt nog behövde jag hämta hem honom igen. Orsaken till det håller jag utanför denna blogg. Men det var pga olyckliga omständigheter. För att undvika spekulationer så kan jag iaf nämna att inget alvarligt har hänt med någon, varken hund eller de som passade honom. Men vi behövde avbryta att de passade honom.

Att hela min flock nu är samlad är något intressant. För ni vet ju att Candy löper. Men det gör även Star. Så jag har alltså 2 stycken löptikar i huset OCH en hane. Men jag får ju säga att han visar sin pappas gener nu. I skrivande stund så håller tjejerna på att rida på varandra och dansa runt som ifall de bjuder in varandra till parning. Men Money är i rummet bredvid och både ser och hör hur de håller på. Men han ligger bara på andra sidan grinden och tittar. Han säger inte ett ljud, han bara ligger där och studerar. 

Och då är Star på dygn 14 och Candy på dygn 9. Så det har kommit till en intressant tidpunkt i sina löp som skulle göra vilken hane vild och galen. Men inte min Money 
Jag vet ju hur hans pappa var när vi hade honom här. Han går under smeknamnet Gentlemannen. För en lugnare och goare avelshane får man leta efter. Nu är ju inte Money någon avelshane ännu. Men likväl visar han vilken underbar hund han är. Samtidigt vet han att han får vara på andra sidan grinden, så han gör vad han kan för att slippa. Då är det nackdel att vara en liten hund man bara kan ta under armen och bära iväg. 

Även om han sköter sig så bra som han gör, så är han ändå en hane. Så när det finns löptikar i samma hus, då äter man inte. Han åt inte igår kväll och han åt inte i morse. Nu har han något att ta av iaf, så det går ingen större nöd på honom, men det får inte hålla på allt för länge. För han har inget större överflöd att ta utav. 

Nu kommer jag ju åka iväg på onsdag till Stockholm med Candy, så då splittras flocken igen. Men det är nog till vissas förtjusning. För även om Money skulle vilja bevisa sig, så är det nog en lättnad när en väldoftande tik åker ifrån honom 

Flock

De finns ju dem som har större flock än mig 


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star