Helec's Kennel

Blogginlägg

Hålla mig till ämnet

Jag brukar säga att det finns väl inget som köpt i så stor mängd som kompostgaller utan att använda det till vad det är tänkt till. Och det är väl bra när man kan tänka utanför boxen och vara uppfinningsrik och se möjligheter till användning. 

Att jag ofta ser användning för saker som det inte är tänkt som har L-E blivit varse många gånger. Och inte ovanligt att han tänker, hur tänkte hon här 

Men att jag är lite uppfinningarnas moder hänger ihop med att jag är en problemlösare. Det är sällan jag vänder mig om och bara släpper något för att jag stöter på en svårighet. Utan ger mig inte utan att hitta en lösning. Vissa lösningar fungerar, andra inte, men jag ger mig inte.

Och något jag stört mig på är när L-E gjort fläskpannkaka. Att skära upp den. Vi skär och försöker få isär och det blir antingen en liten bit eller en väldigt stor bit. Min lösning på det va att skaffa en pizzaskärare. Jodå, den fungerade som önskat. Nu va det bara själva kanten som vi fick skära med annat redskap. 

Så är ni också irriterade på att skära fläskpannkaka, så skaffa en pizzaskärare, så ska ni se att problemet är som bortblåst 

Pizzaskärare


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star