Helec's Kennel

Blogginlägg

Det ringer det ringer!!!

Många vet ju, iaf uppfödare av rasen, att det är svårt att få tag på cavaliervalpar i dagsläget och många uppfödare har långa listor eller köer. Det är ju trevligt som uppfödare på ett sätt. Man har många att välja bland för var ens valpar hamnar. Men samtidigt, tycker jag iaf, att behöva säga nej till så många. Nästan för varje person eller familj som hör av sig, så säger både jag och L-E, dem va trevliga, där kan vi mycket väl tänka oss placera en valp.

Ja, men det är många, väldigt många, som är trevliga och har ett bra trevligt hem för att ta hand om en valp och ge den ett både aktivt och familjärt hem även efter valptiden. 

Jag kan inte räkna hur många förfrågningar jag får i veckan eller ibland ens per dag, med folk som frågar efter en cavalier. Folk ringer, folk kommer hit, folk mailar, folk skickar sms och folk skickar meddelande på facebook. Ja, snacka om att det finns kanaler för att bli nådd. Och till ALLA skriver jag att de får ringa mig för fortsatt kontakt. MEN, att jag kan vara svår att få tag på. Att det är så många som hör av sig är ju en orsak. Men ibland kan det bli för mycket för mig, så då stänger jag helt enkelt av telefonen. 

Typ när jag gör saker när jag inte vill bli störd. När jag vill ha egentid med L-E eller hundarna. För flera år sedan kunde jag aldrig tänka mig att INTE svara när det ringde. Och på den gamla goda tiden när man hade en fast telefon så fick det aldrig gå mer än två signaler innan jag svarade. Det va jobbigt ibland kan jag säga, om man stod och gjorde något med kletiga fingrar eller va på utsidan 

Men faktiskt för att underlätta att svara i telefon så har jag lyckats koppla samman telefonen med datorn. Så numera när det ringer och jag sitter vid datorn så behöver jag inte använda telefonen varken för att svara eller lägga på. 

Ofta märker jag ju att när jag är i telefon så behöver jag kolla i min kalender för att boka något, jag kan behöva skriva saker vi pratar om, jag behöver skriva kontaktuppgifter till valpintressenter och det är skönt att slippa sitta och hålla i telefonen i handen. Fram tills nu så har jag satt den jag pratar med på högtalare och det fungerar ju också. Men det känns ändå bättre att ha samtalet i datorn. 

Så ni som ringer hädanefter och jag sitter vid datorn, va beredda på att även L-E hör och hundarna kan störa eller höra bakgrundsljud från er 

Telefon


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star