Helec's Kennel

Blogginlägg

Länge sedan

Ni som varit mig trogen och följt mig här på hemsidan kanske har tröttnat på att gå in på hemsidan o se om de blivit något nytt blogginlägg. Senast jag skrev något var ju faktiskt i juli

Självklart har de hänt mycket sedan dess. Bea har vi placerat ut på foder, vi har varit på några utställningar och Trixa är parad igen, bland annat. Jag har uppdaterat hemsidan lite här o där nu vad som hänt den senaste tiden. Redigerat texten bland våra hundar, förnyat de hundar i stamtavlorna när de har nya hjärtstatuskontroller, flyttat om lite under våra planer för valpar och fyllt i resultat från de utställningar jag varit på.

Jag har allt haft min blogg i åtanke många gånger. Åh, detta måste jag skriva om, o de här, o detta MÅSTE jag bara dela med mig av. Men när jag väl satt mig vid datorn, så har de liksom inte kommit fram  något. Kanske bara en, två meningar o de va ju inte meningen när jag kände ett sådant kall att skriva. Jag skulle ju vara sådär (som jag tycker) rolig, få till en liten knorr i texten o jämföra med något bekant. Men när de inte infaller så har jag avstått att skriva över huvud taget.

Egentligen vet jag inte vad denna ska handla om heller. Men något får jag fram iaf.

Vi går iaf i väntans tider. Trixa ska ha valpar vilken dag som. Ni flesta som läser min blogg har jag ju som vänner på facebook också, och där har jag ju skrivit flera gånger om hur osäker jag är på om hon är med valpar. Men egentligen handlar de inte om de. Utan de är mer att jag skyddar mig själv om de skulle hända något med valparna. Jag vågar inte tro på de förrän jag ser dem. Självklart har jag förhoppningar o ser tecken o känner på henne att där är något. Men de kan hända mycket än.

Hon är nästan hela tiden i de rum där L-E sitter i o han märker ju vad hon gör. Och han märker ju att hon går in oftare i valphagen nu än bara sedan igår. Hon är planerad till den 3:je december men när hon fick Linus så föddes han på morgonen dygn 58, de har hon passerat nu, så då börjar de naturligtvis snurra i huvudet på mig, att de är bara jag som inbillar mig att jag kände sparkar, hon är bara glad o tacksam över den ökade maten hon får, för hon är ju ett matvrak av rang.

En annan sak jag lagt in här på hemsidan är att efter Trixa är färdig med valparna, så kommer vi placera om henne. Tyvärr fungerar de inte att ha henne med andra hundar. Hon behöver vara ensamhund. Vilken lösning på de vet vi inte än hur de kommer se ut. Om vi rent av säljer henne, eller har henne på foder, hel eller halv. En sak är säker iaf. Oavsett hur vi gör, så kommer jag vara selektiv vart hon hamnar OCH de ska vara på prov, så både Trixa o de nya stället trivs med varandra.

Som ni märker så kretsar de mycket runt Trixa nu. Både roligt men även mindre roligt.

Nu ska de väl inte ta såhär lång tid innan jag skriver ett nytt inlägg. Förhoppningsvis tar de bara någon dag till eller så, för att skriva hur många o vilket kön de är på Trixas valpar.2015-11-17 14.26.36

Här är hon på dygn 48. Svårt att se, men mot normalt har hon breddat över ryggen.

Choose language

Bloggerska

DSC_2335 (2)
Helena Carlsson med Star