Helec's Kennel

 

 

Trixa-1
Jag har spanat in något intressant

 Ringelas Filippa
"Trixa"

Trixa lämnade oss hastigt och med stor saknad den 28/12-15 efter ett snabbt insjuknande. Nu har hon de lugnt o skönt på andra sidan regnbågsbron

Hon kom in i vårt liv i oktober -14 som en stormvind. Då va hon 4 år fyllda. Hon hade svårt med möten av andra hundar o nya miljöer överhuvudtaget. Så de blev till att träna henne. O jag tränade henne o jag tränade henne o jag tränade henne, de gick framåt för varje gång. Men hon hade problem hela tiden ändå.

När jag såg henne i en annons på blocket så stod även hennes regnr med i annonsen. Jag kollade upp hennes linjer och insåg att hon kommer tillföra mycket för rasen. Vi planerade att behålla minst en valp efter varje kull som vi tar på henne. Nu föll de sig så oturligt att hon fick bara en enda avkomma (Linus). Andra gången vi parade henne så gick hon tom. Dessutom drabades hon av livmodersinflammation och således fick operera bort livmodern på henne.

 

 

Nu blir de för tungt att fortsätta skiva om henne. Men hon är oss saknade och har tagit en del av våra hjärtan med sig när hon lämnade oss.

 

Choose language